Manchester United Visa

Dette er kortet for fans av Manchester United. Med et slikt kort kan du oppnå alle de vanlige fordelene med et Visa kort og samtidig få ekstra fordeler, som supporter av verdens beste fotballklubb. Kortet kan brukes verden over på mer enn 20 millioner brukersteder og er perfekt å ha med seg på ferie og på tur til Old Trafford for å se på kamp. På dine reiser, har du automatisk reiseforsikring for deg og tre andre medreisende. Eneste betingelsen, er at du har betalt minst 50% av reisens pris med kortet.  Det er Codan Forsikring som leverer forsikringen.

Priser ved bruk

Ingenting er gratis i verden i dag, men med dette kortet er det veldig få utgifter.  Det koster kr. 99,- i etableringsgebyr, men ut over dette er det intet årsgebyr eller lignende på kortet. Det er gratis å bruke kortet. Skal du ta ut penger i en minibank, må du betale kr. 40,- i gebyr + 1% av beløpet.
Du får 50 dagers rentefri betalingsutsettelse på alle dine kjøp. Velger du kun å betale minstebeløpet på kr. 300,- ved mottak av den månedlige fakturaen, da vil det begynne å løpe på renter. Denne er på 26,9% pr. år. Kreditten du kan få med dette kortet, varierer fra mellom kr. 10.000,- og til kr. 100.000,-

Rabatter i form av kickback

Ditt Manchester United Visa kort er utstedt av Santander bank. Dette betyr at du automatisk blir med i fordelsprogrammet til Santander. Her kan du oppnå en kickback (penger i retur) på en lang rekke nettbutikker. Du handler som vanlig i de nettbutikker som er med i programmet og rabatten du oppnår, vil bli ført tilbake til kontoen din. Slik fungerer det med kickback. Hvor mye du kan få i rabatt og i hvilke butikker kan du se på nettsiden til Santander. Men den minste rabatten er på 0,5% og den største på opp mot 20%. Det er mange kjente nettbutikker med i fordelsprogrammet, blant annet Expedia, Zalando, Godtlevert og Vero Moda. Totalt er det mer enn 200 stykker som er med. Utenom fordelsprogrammet får du også 20% i rabatt hos Baresko.no. For å oppnå alle avslagene er det en forutsetning at du betaler med kortet.

Fordeler knyttet til fotballen

Det er også et par fordeler knyttet direkte mot Manchester United. Du får 10% rabatt på medlemskontingenten til Manchester Uniteds offisielle supporterklubb. Med kortet får du også 10% rabatt når du handler hos United Direct, dermed blir supporter artiklene litt rimeligere. Besøker du Old Trafford får du 10% rabatt i megastore ved stadion og 20% rabatt på stadion. En må ha billett til kampene og dette kan du enkelt ordne via ticket hotline. Her kan du søke og kjøpe billetter til alle hjemmekampene. Til kamper med stor pågang, vil du som har et Manchester United Visa kort, bli med i egen trekning om kjøp av billetter.